TALLER: EINES PER A DIRIGIR LA TEVA VIDA (i assumir Respons-habilitat)

activitats

A càrrec de Pau Mojedano.

VOLS CANVIAR LA TEVA VIDA EN UNA SOLA SESSIÓ DE TREBALL?

VOLS EQUILIBRAR TOTES LES TEVES ÀREES I SER MÉS FELIÇ EN LA TEVA FEINA, FAMÍLIA, PARELLA, SALUT……?

VOLS SABER QUÈ ÉS L’ÈXIT I COM ACONSEGUIR-LO?

VOLS RELACIONAR-TE I COMUNICAR-TE MILLOR AMB ELS ALTRES I AMB TU MATEIX?

En aquest taller tens l’oportunitat de auto conèixer-te millor i de saber com funciones i per què penses el que penses i fas el que fas. Aprendràs a accedir a un altre nivell d’informació i de consciència, a deixar anar, i a treballar d’una altra manera les teves emocions i sentiments.

L’objectiu és que arribis a ser una persona més equilibrada, més funcional, capaç de decidir i actuar d’una manera més conscient i eficaç. Durant el transcurs de la sessió s’aniran fent diverses pràctiques i dinàmiques individuals i en grup, que ajudaran als assistents a integrar millor el coneixement i els objectius del que s’explica

DIA: 29 de juny
HORARI: 17 a 20h
PREU; 50€
LLOC: DRACS (C/Santa Esperança, 7)

Places limitades

Inscripcions a:
pmojedano@gmail.com
647990057

*L’assistència serà per rigurosa inscripció prèvia al e-mail i telèfon donat