NETWORKING AMB VALORS

General

NETWORKING D’ECONOMIA HUMANA

VINCLES I SINERGIES ENTRE EMPRENEDORS PER A UNA ECONOMIA MÉS CONSCIENT I EFICIENT.

dimecres 15 de Març a les 10h AM
Dracs (Carrer Santa Esperança, 7 Granollers)

Dracs participa d’Economia Humana i hem considerat oportú crear un espai de networking a Granollers per crear vincles i sinergies entre les empreses i emprenedors de la comarca amb l’objectiu de crear recomanacions i oportunitats de negoci que ens reforcin individual i col·lectivament.

Si ets un professional amb valors i vols expandir les possibilitats del teu negoci, estàs convidat a participar.

Economia Humana és una plataforma per a l’expansió i consolidació d’una economia més conscient i eficient, que s’articula al voltant de la creació Eco-sistema format per emprenedors, consumidors i inversors amb una visió ètica i sostenible de l’economia.

Una de les principals accions és la creació d’espais de networking connectats als territoris de la ma d’organitzacions locals. Són espais presencials de trobada que faciliten el coneixement mutu i la creació de vincles entre professionals, a partir d’un programa estructurat de màrqueting relacional.

http://economiahumana.org/